Andijvietaart met cashewnoten

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 ºC. Plakjes bladerdeeg op elkaar leggen en uitrollen tot ronde deeglap van ca. 30 cm doorsnede. Vet de quichevorm in en bekleed met het deeg. Prik met een vork gaatjes in de deegbodem.
  • 2 Andijvie in repen snijden, wassen en met aanhangend water in hapjespan op matig vuur in 5 min. laten slinken. Andijvie in vergiet goed laten uitlekken.
  • 3 In kom eieren loskloppen met slagroom, zout en peper. Andijvie, noten en de helft van de kaas erdoor scheppen. Eimengsel overdoen in taartvorm en de rest van de kaas erover strooien.
  • 4 Taart in oven in 25-35 min. goudbruin en gaar bakken.
  • 5 Ondertussen tomaten in dunne plakken snijden en besprenkelen met sladressing. Andijvietaart in punten gesneden serveren met tomatensalade.

Andijvietaart met cashewnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Andijvietaart met rookworst
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgse Andijvietaart
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijvietaart
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijvietaart met roquefort en walnoten
0 min
Bekijk recept