1 Oven voorverwarmen op 200 ºC. Plakjes bladerdeeg op elkaar leggen en uitrollen tot ronde deeglap van ca. 30 cm doorsnede. Vet de quichevorm in en bekleed met het deeg. Prik met een vork gaatjes in de deegbodem.
2 Andijvie in repen snijden, wassen en met aanhangend water in hapjespan op matig vuur in 5 min. laten slinken. Andijvie in vergiet goed laten uitlekken.
3 In kom eieren loskloppen met slagroom, zout en peper. Andijvie, noten en de helft van de kaas erdoor scheppen. Eimengsel overdoen in taartvorm en de rest van de kaas erover strooien.
4 Taart in oven in 25-35 min. goudbruin en gaar bakken.
5 Ondertussen tomaten in dunne plakken snijden en besprenkelen met sladressing. Andijvietaart in punten gesneden serveren met tomatensalade.
Andijvietaart met cashewnoten is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam