1 Oven voorverwarmen op 200 ºC. In wok olie verhitten en prei al omscheppend in 3-4 min. beetgaar bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Kabeljauw inwrijven met zout, peper, 1 el citroensap en Italiaanse kruiden. Bakplaat bekleden met bakpapier en 4 plakjes bladerdeeg op ruime afstand van elkaar erop leggen. In midden van elk plakje bladerdeeg kwart van prei scheppen en stuk kabeljauw erop leggen. Afdekken met andere plakjes bladerdeeg en pakketjes aan randen goed dichtdrukken (eventueel met vork mooi streeprandje maken). Pakketjes bestrijken met eierdooier en bestrooien met wat zout. Bakplaat in midden van oven schuiven en pasteitjes in 20-25 min. knapperig en bruin bakken. Pasteitjes op vier borden leggen en witlofblaadjes eromheen leggen. Chilisaus losroeren met rest van citroensap en over witlof druppelen.
Vispasteitjes met prei is een recept van Albert Heijn