Boerenkoollasagne

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 200 °C voorverwarmen. In braadpan 2 el boter verhitten en shoarmavlees in 5 min. rondom bruinbakken. Vlees uit pan scheppen en rest van boter verhitten. Hierin boerenkool 5 min. bakken. Boerenkool met zout en flink peper op smaak brengen. Mix voor saus bereiden met melk in plaats van water, verder volgens gebruiksaanwijzing. In schaal laagje saus scheppen, vervolgens laagje lasagnabladen, laagje boerenkool en laagje shoarmavlees. Herhalen tot alles is gebruikt en eindigen met laagje saus. Lasagne met kaas bestrooien en in oven in ca. 30 min. gaar en bruin laten worden.

Boerenkoollasagne is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenkoollasagne
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoollasagne
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoollasagne
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische Boerenkoollasagne Met Nagelkaas
30-60 min -
Bekijk recept

Boerenkoollasagne
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoollasagne
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoollasagne
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische Boerenkoollasagne Met Nagelkaas
30-60 min -
Bekijk recept