Witlofstamppot met gerookte zalm

4
35 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in een pan met weinig water en zout in 20 min. gaar. Haal de onderkant van de stronken witlof, snijd de stronken in ringen en verwijder de harde kernen. Verhit de boter in een wok en bak de witlof al omscheppend in 5 min. beetgaar. Giet de aardappelen af; vang een deel van het kookvocht op. Stamp de aardappelen in de pan met de crème fraîche en eventueel wat kookvocht tot een smeuïge puree. Meng met de witlof, de zalm en de dille. Breng de stamppot op smaak met (versgemalen) peper en zout en warm nog even door.

Witlofstamppot met gerookte zalm is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Knapperige witlofstamppot
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlofstamppot met feta
30 min-
Bekijk recept
Knapperige witlofstamppot met piccalilly
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde speklap met witlof-walnootstamppot
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept