Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 7 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kneed het gehakt met het ei en het paneermeel. Breng op smaak met peper en zout. Draai van het gehakt gelijke ballen naar het aantal personen en druk plat. Verwarm de grillpan voor en rooster de burgers in 8-9 min. per kant bruin en gaar.
  • 2 Snijd ondertussen de komkommer in dunne plakjes. Bestrooi de komkommer in een schaal met peper en zout. Snijd de knoflook fijn. Roer de knoflook door de yoghurt en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de couscous en komkommer over borden. Leg de burgers erbij en schep de yoghurtsaus erop.

Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept