Tomatensoep met gesmolten kaas

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Met grote mok of soepkop rondjes uit sneetjes brood en plakjes kaas snijden. Rest van brood en kaas in stukjes snijden. Sla schoonmaken en in grove stukken snijden. In koekenpan olie verhitten en broodstukjes krokant bakken, bestrooien met zout en (cayenne)peper. Zakjes soep over 4 mokken of soepkoppen (zelfde als gebruikt voor brood en kaas!) verdelen, bedekken met rondjes brood en kaas, bestrooien met wat (cayenne)peper. Soep volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron (of combimagnetron met grill) verwarmen tot kaas gesmolten is. Sla mengen met rauwkost en naar smaak dressing toevoegen. Over 4 borden verdelen en bestrooien met croutons en stukjes kaas. Warme soep erbij geven.

Tomatensoep met gesmolten kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept