Romige maïssoep met zeevruchten

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Prei schoonmaken en in ringetjes snijden. Maïs laten uitlekken. In soeppan margarine verhitten en prei met paprika 3 min. zachtjes bakken. Bloem al roerend toevoegen. Onder voortdurend roeren 1 liter water toevoegen en aan de kook brengen. Bouillonblokjes en maïs toevoegen en soep 2 min. zachtjes laten koken. Zeevruchten en room toevoegen en door en door verwarmen. Brood roosteren. Soep met zout en peper op smaak brengen. Met toast serveren.

Romige maïssoep met zeevruchten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept