Lente-uisoep met bladerdeegpakketjes

4
35 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 220 °C voorverwarmen. Bladerdeeg laten ontdooien. Paprika schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Ei loskloppen. In schaal paprika, helft hamreepjes, MonChou, zout en peper goed mengen. Bladerdeeg beetje uitrollen, diagonaal doorsnijden en driehoekjes met MonChoumengsel vullen. Pakketjes goed dichtvouwen en met ei bestrijken. Pakketjes in ca. 15 min. in oven goudbruin en knapperig bakken. In pan 1,5 liter koud water schenken. Al roerend met garde zakje soep toevoegen. Aan de kook brengen, rest van hamreepjes toevoegen en 5 min. laten koken. Bosui in ringetjes snijden. Soep over vier soepkommen verdelen. Met bosui garneren. Pakketjes bij soep serveren.

Lente-uisoep met bladerdeegpakketjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpakketjes met champignoncharmilla
30 min-
Bekijk recept
Varkenshaaspakketjes met wilde rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof in bladerdeeg met pittige kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bramen strudel
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Rillettes van gerookte forel met rode biet, lente-ui en groene appel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde avocado
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept