1 Bestrooi de konijnenbouten met peper en eventueel zout. Verhit de boter in een braadpan en bak de bouten rondom bruin. Neem uit de pan. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Roerbak de spekblokjes, ui en knoflook 3 min. in het achtergebleven bakvet. Voeg de wijn, fond en salie toe en breng aan de kook. Zet het vuur lager, leg de bouten terug in de pan en laat in ca. 1 uur en 15 min. gaarstoven met de deksel op de pan.
2 Verwarm de oven eventueel voor op 175 °C. Leg de bouten in een warme schaal in de oven of houd warm onder aluminiumfolie. Laat het stoofvocht op hoog vuur tot de helft inkoken. Meng de crème fraîche en druiven erdoor en warm nog 2 min. zachtjes door. Breng de saus op smaak met peper en eventueel zout en schenk over de konijnenbouten of serveer er apart bij.
Konijn met saliesaus en druiven is een recept van Albert Heijn