1 Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bestrooi de varkensschnitzels aan de bovenzijde met de kruiden en zout en peper naar smaak. Rol de schnitzels op en zet ze vast met een cocktailprikker. Bestrooi de rolletjes rondom met zout en peper. Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak de vleesrolletjes in 5 minuten rondom goudbruin. Voeg de tomatenblokjes toe en laat het vocht op matig vuur inkoken tot een dikkere saus. Breng de tomatensaus op smaak met zout en peper. Maak de sla schoon en scheur hem in stukken. Was en droog de sla goed. Doe de mayonaise in een diepe kom en klop hem met 2 eetlepels warm water tot een gladde dressing. Voeg zout en peper naar smaak toe. Knip de bosuitjes boven de dressing in smalle ringetjes en schep de sla erdoor. Leg de Italiaanse vleesrolletjes met de tomatensaus op vier borden en serveer met de rijst en salade.
Schnitzelrolletjes met tomatensaus is een recept van Albert Heijn