Knapperige vis met avocado-wortelsalade

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels in weinig water met zout in 15-20 min. gaarkoken. In diep bord ei loskloppen. In ander diep bord cornflakes mengen met Mexicaanse kruiden. Visfilets door ei wentelen en aan beide kanten in cornflakes drukken. Avocado schillen en in blokjes snijden. In schaal dressing kloppen van citroensap, 1 el olie, zout en peper. Avocadoblokjes en geraspte wortel met dressing omscheppen. In koekenpan 2 el olie verhitten. Visfilets in 10 min. gaarbakken, halverwege voorzichtig keren. Intussen aardappels afgieten en fijnstampen. Zoveel (warme) melk erdoor roeren dat puree smeuïg wordt. Op smaak brengen met zout en peper. Knapperige visfilets serveren met puree en avocado-wortelsalade.

Knapperige vis met avocado-wortelsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsalade met sinaasappel en honing
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoomde zalmfilet met komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veterbolletjes
- 10 min-
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept