1 In keukenmachine koekjes tot kruim malen. (In magnetron) boter smelten. Boter en kaneel door koekjeskruim mengen. Muffinvorm bekleden met papieren cakevormpjes. In elk vormpje 1 el koekkruim scheppen en met bolle kant van lepel aandrukken. In koelkast ca. 15 minuten laten opstijven. Intussen oven voorverwarmen op 175 ºC. Citroen goed schoonboenen, schil fijn raspen. Halve citroen uitpersen. Maizena oplossen in citroensap. In kom eieren met suiker loskloppen. Citroensap, geraspte schil en 2 el marmelade erdoor mengen. Ricotta en crème fraîche toevoegen en tot glad mengsel roeren. Muffinvorm uit koelkast halen. Vormpjes tot de rand vullen met ricottamengsel. Cakejes in midden van oven in ca. 30 minuten gaar bakken. Muffinvorm uit oven nemen en cakejes in vorm tot kamertemperatuur laten afkoelen. Mango schillen en vruchtvlees in mooie stukjes snijden. In steelpan rest van marmelade in 1 el water voorzichtig laten smelten. Pan van vuur nemen. Mango door marmelade scheppen en ca. 3 minuten laten afkoelen. Mango over cakejes verdelen.
Mini ricotta-cheesecakejes is een recept van Albert Heijn