1 Snipper de uien, snijd de knoflook fijn, de rode paprika in blokjes en de champignons in partjes.
2 Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi het met zout en (versgemalen) peper. Verhit 1/3 van de boter in een grote braadpan en bak het vlees mooi bruin. Herhaal dit voor 2 tot 3 porties. Schep het vlees uit de pan en fruit de ui en de knoflook in het bakvet. Voeg de paprika en de champignons toe en bak 5 minuten mee. Doe het vlees terug in de pan en schep het paprikapoeder erdoor. Schenk zo veel water langs de rand van de pan dat het vlees net onder staat. Verkruimel het bouillontablet boven de pan en breng het geheel aan de kook. Draai het vuur laag en stoof het vlees in 1 tot 2 uur zachtjes gaar.
3 Snijd ondertussen de peterselie fijn. Neem de pan van het vuur en breng de stroganoff op smaak met de wodka, de crème fraîche, de peterselie, zout en (versgemalen) peper naar smaak.