1 In 8 minuten 4 eieren hard koken. Afspoelen met koud water. Brood ontkorsten, melk erover sprenkelen en laten weken. In keukenmachine brood, 2 rauwe eieren, paprika's en kipfilet tot egale massa pureren. Op smaak brengen met zout en peper. Van paksoi 4 bladeren plukken, stelen afsnijden. Bladeren 30 seconde in kokend water dompelen en in vergiet laten uitlekken. Gekookte eieren pellen en elk ei in paksoiblad wikkelen. Oven voorverwarmen op 175 °C. Cakevorm bekleden met stuk bakpapier van ca. 40 x 40 cm. Helft van gehaktmassa in vorm scheppen. Eieren erin leggen. Rest van paprika-kipgehakt erover scheppen. Bakpapier over vulling vouwen. Braadslede of grote ovenschaal tot helft vullen met heet water. Cakevorm erin zetten en gehakt in midden van oven in ca. 50 minuten gaar laten worden. Laten afkoelen.
2 Peterselie met zure room, zout en peper tot gladde saus pureren. Van gehaktbrood 8 mooie plakken snijden en op langwerpige schaal leggen. Saus in kom op buffet zetten.