IJsje van vanilleyoghurt met frambozenswirl

6
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer de frambozen met de poedersuiker in een blender of met een staafmixer. Verdeel de yoghurt over de ijsvormpjes, tot ca. 5 mm onder de rand. Vul aan met de frambozenpuree en roer met een satéstokje door elkaar voor een mooi patroon. Zet de vormpjes in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.

IJsje van vanilleyoghurt met frambozenswirl is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurtijs frambozenswirl
15 min Nagerecht
Bekijk recept

IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Avocado-mango-ijs met kokos en paranoten
Bekijk recept
Ananas met munt ijsjes
10 min + 5 uur wachten - Nagerecht
Bekijk recept
IJsje van cranberry, aardbeien en blauwe bessen
10 min Nagerecht
Bekijk recept