1 Boen citroen schoon. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Hak de amandelen grof en snijd de knoflook fijn. Snijd de bosui in ringetjes. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Rooster de amandelen in een koekenpan zonder boter of olie 3 min. Laat afkoelen op een bord.
2 Verhit de olie in een koekenpan, voeg de knoflook en ontdooide tuinbonen toe en bak 1 min. Voeg water toe en verwarm 4 min. tot het water verdampt is. Voeg de bosui toe en bak 1 min. mee. Roer de zalmsnippers erdoor.
3 Meng de spaghetti met de tuinbonen en de zalm. Voeg het citroenrasp toe en breng op smaak met het citroensap en peper en zout. Verdeel de spaghetti met de tuinbonen en zalm over diepe borden. Garneer met de amandelen.
Spaghetti met tuinbonen en zalm is een recept van Albert Heijn