Laat de rijst gaar koken. Haal de pitjes uit de chilipeper en snijd deze in ringen. Snijd de knoflook, gember en het sjalotje fijn. Verwarm 1 eetl. olie. Bak de chilipeper, knoflook, gember en het sjalotje goudbruin. Doe er 2 eetl. bouillon en 3 eetl. sojasaus bij. Voeg het limoensap en de honig toe. Laat het geheel op een laag vuur koken tot er een gebonden saus ontstaat. Snijd de paprika in blokjes, de bosuitjes in ringetjes en maak de sugarsnaps schoon. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes. Verhit de rest van de olie. Bak de groenten kort en blus af met de rest van de bouillon. Laat het geheel op een hoog vuur en onder continu roeren 5 min. koken. Meng de mango erdoor. Breng op smaak met sojasaus, zout en peper. Schep de rijst en de groenten op een bordje en serveer met de chili-honingsaus.
Groente-rijstpannetje Met Een Sausje Van Chili En Honing is een recept van Smulweb.nl