Laat de morieljes weken in water en snijd ze in de lengte doormidden. Vul de holtes voorzichtig op met wat zalmmousse. Leg de morieljes in een pan met een bodempje court-bouillon en laat ze 10 minuten zachtjes sudderen. Blancheer de zeekraal in gezouten water en kook de rijst. Strijk op elke snoekbaarsfilet een dunne laag zalmmousse uit en leg daarop aardappelschijfjes. Laat de schijfjes elkaar overlappen als schubben van een vis. Kruid met peper en zout. Verwarm boter in een pan en bruin er de snoekbaarsfilets aan beide zijden in aan. Bak de kant met de aardappelschubben eerst, draai daarna voorzichtig om. Laat de vis vervolgens 10 minuten garen in een oven van 180?C. Maak de aubergine schoon, snijd in flinterdunne reepjes en bak ze.
Snoekbaars Met Aardappelschubben En Gevulde Morieltjes is een recept van Smulweb.nl