India:Khichadi

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de gember, knoflook, uien, tomaten, aardappels in stukjes. Verhit de olie in een pan en bak daarin de knoflook, pili, kurkuma en garam masala in 3 minuten. Voeg aan de kruidige olie de aardappels, rijst, dal, djinten, kardemom, kaneelstokje, tomaten en citroensap toe en roer de paninhoud om. Voeg water toe tot de boel net onderstaat, breng het aan de kook en pruttel door tot de dal en de aardappels zacht zijn (half uur). Controleer tussendoor regelmatig of de pan niet droog kookt, en voeg gerust wat, maar niet teveel, water toe. Haal het kaneelstokje eruit, en vul de ruimte op met zout en peper.

India:Khichadi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Kormaschotel uit India
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiaas vispakketje met yoghurt en kokos
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenschnitzels uit India
0 min
Bekijk recept
Viscurry (India)
30-60 min -
Bekijk recept