Klop in een kom de sojasaus, 1 eetl olie , koriander, gember en Spaanse pepervlokken tot een egaal mengsel. Marineer hierin de kipfilets minimaal 30 minuten maar liefst gedurende een aantal uren. Leg de paprikastukken op het vel op een ingevette barbecue en rooster de paprika`s 15 minuten tot ze zwart beginnen te worden. Keer ze om en rooster nog 2 minuten. Verwijder het vel van de paprika en laat ze op een bord afkoelen Leg de kipfilets op de barbecue en rooster ze om en om ± 12 minuten. Leg de kipfilets op een bord Leg de pitabroodjes ± 30 seconden op de barbecue draai ze even om en bak de pita,s nog 30 seconden. Haal de pita`s van de barbecue en snijd ze van koven open. Snijd de parika`s en kipfilets in stukken en meng ze in een grote kom met de gemengde sla de resterende olies, azijn en zout. Vul hiermee de pitabroodjes.
Pitabroodje Met Geroosterde Kipsalade Van Ellen is een recept van Smulweb.nl