Haringtartaar met toast

4
25 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haring in blokjes snijden. Bietjes schillen en in kleine blokjes snijden. Zilveruitjes klein snijden. In kom haring, zilveruitjes met vocht en bietjes door elkaar scheppen. Dille erboven in stukjes knippen. Haringtartaar op smaak brengen met (weinig) zout en peper. Timbaaltjes bekleden met plasticfolie. Haringtartaar erin scheppen en aandrukken, tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.
  • 2 Brood in broodrooster lichtbruin roosteren en diagonaal doorsnijden. In kommetje boter en mosterd door elkaar roeren. Brood besmeren met mosterdboter. Borden op timbaaltjes leggen, samen keren en haringtartaar uit vormpjes laten glijden. Plasticfolie verwijderen. Sneetjes brood ernaast leggen. Garneren met veldsla.

Haringtartaar met toast is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Crostini met haringtartaar
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Haringtartaar met appel en Apfelkorn
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haring-komkommertartaar
20 min Snack
Bekijk recept
Haringtartaar
10 min Voorgerecht
Bekijk recept