Reemedaillons Madame Lacroix

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-fruit de ui in 10 g boter licht geel -voeg de rijst er al roerend aan toe -blussen met de warme bouillon -zout naar smaak toevoegen en op een zacht vuurtje in een gesloten pan in 20 min garen -daarna de fijngehakte gember en gembersiroop door de rijst roeren -de uitgelekte medaillons in 20 g boter aan elke kant 3 min braden -vlees uit de pan nemen en warm houden -de fijngehakte sjalot met de vermout bij het braadvocht doen en 2 min zachtjes laten koken -de room, de rodebessengelei en de fijngehakte ′senffruchte′erdoor roeren -de rest van de boter met de bloem tot een beurre manie kneden en beetje voor beetje door de saus roeren -nog 1 keer aan de kook laten komen en op smaak afproeven

Reemedaillons Madame Lacroix is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Picanha met rodewijnsaus en blauwe bessen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle En Wilde Champignonsoep
20-30 min -
Bekijk recept
Peperroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van Ree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reemedaillons met sinaasappel en rode kool
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reemedaillons
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reemedaillons met sjalotjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildmedaillons
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept