1 Bestrooi de blokjes kip met peper en zout. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de kip in ca.10 min. gaar. Kook ondertussen de broccoli in ca. 4 min. beetgaar. Giet af.
2 Meng de bloem met een mespunt zout. Maak een kuiltje in het midden en breek daar de eieren in. Voeg, al roerend met een garde, beetje bij beetje de melk toe en roer tot een glad beslag.
3 Verhit wat olie in een koekenpan en bak in ca. 4 min. een dun flensje. Keer om als het beslag boven op het flensje is gestold en bak nog 2 min. Bak zo nog 7 flensjes. Houd warm onder aluminiumfolie of een grote deksel.
4 Voeg de broccoli en de mais toe aan de kip en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met peper en zout. Bestrijk de flensjes met crème fraîche en verdeel het kip-broccolimengsel erover. Vouw dubbel en serveer direct.
Flensje kip, mais en broccoli is een recept van Albert Heijn