1 Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg steeds 2 plakjes bladerdeeg naast elkaar op de bakplaat en laat ze elkaar 1 cm overlappen. Druk de naad goed aan. Prik met een vork gaatjes in de 4 deegbodems.
2 Snijd de knolselderij in plakken. Schil de plakken en rasp ze grof.
3 Klop de eieren los. Meng in een schaal de knolselderijrasp met het gehakt, de eieren, de crème fraîche en de helft van de kaas. Voeg peper en zout naar smaak toe.
4 Verdeel de knolselderijvulling in een brede baan over het midden van de deegbodems; houd de randen vrij. Vouw de randen omhoog, zodat een bakje ontstaat.
5 Bestrooi de taartjes met de rest van de kaas en bak ze in de voorverwarmde oven in 30-35 min. goudbruin en gaar.
6 Meng de balsamicodressing door de sla. Verdeel de sla over 4 borden en leg op elk bord een taartje.
Knolselderij-gehakttaartje is een recept van Albert Heijn