Papillotte Met Kabeljauw En Cantharellen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Beboter vier vellen aluminiumfolie en verdeel hierover de groenten en kruiden. Leg daarop de kabeljauw en de cantharellen. Besprenkel eventueel met wat truffelolie. Vouw de pakjes dicht en voeg op het laatste de Nolly Prat toe. Zet +- 20min. (naargelang de dikte van de vis) in een voorverwarmde oven op 200?C.

Papillotte Met Kabeljauw En Cantharellen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillotte van Kaapse heekfilet
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolpakketje
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw en papillotte
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept