Koolvis in dille-roomsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In braadpan 2 el boter verhitten en bevroren koolvis aan beide zijden bakken. Met behulp van houten pollepel gebakken vis in stukjes uit elkaar laten vallen. Vis met bloem bestrooien. Al roerend slagroom in gedeelten erbij schenken, volgende scheut pas toevoegen als vorige scheut door bloem gebonden is. Vissaus op smaak brengen met helft van dille, zout en peper en op laag vuur warmhouden, af en toe roeren. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken. Sperziebonen omscheppen met rest van boter en rest van dille. Rijst over vier borden verdelen en vissaus erover scheppen. Sperziebonen ernaast serveren.

Koolvis in dille-roomsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept