Twee soorten kaaskoekjes

20
55 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dille fijnsnijden. Zongedroogde tomaatjes en olijven goed droogdeppen en fijnhakken. Peper halveren, zaadjes verwijderen en peper in heel kleine blokjes snijden. In kom boter met geraspte kaas mengen. Ei loskloppen en met vork door boter mengen. Bakmeel toevoegen en geheel tot soepel deeg kneden. Deeg in twee porties verdelen. Door ene portie dille en zongedroogde tomaatjes kneden, door andere portie olijven en rode peper. Als deeg te 'nat' is, wat meel toevoegen. Werkvlak met meel bestuiven. Van deeg rollen vormen van ca. 4 cm doorsnede. Deegrollen strak in plasticfolie wikkelen en ca. 30 minuten in koelkast laten opstijven.
  • 2 Oven voorverwarmen op 200 °C. Bakplaat met bakpapier bekleden. Deeg in plakjes van ca. 4 mm dikte snijden. Plakjes op enige afstand van elkaar op bakplaat leggen. Bakplaat in midden van oven schuiven en kaaskoekjes in ca. 15 minuten gaar en lichtbruin bakken. Koekjes uit oven nemen en laten afkoelen. Kaaskoekjes tot gebruik in afgesloten trommel bewaren.

Twee soorten kaaskoekjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi in rijke tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kip, groentefriet en appelsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-olijfkoekjes
25 min Snack
Bekijk recept
Kaaskoekjes
Bekijk recept

Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tortilla wraps met Noorse maatjes
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw omwikkeld met rookvlees
30 min-
Bekijk recept