Abrikozentaartjes

12
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225 °C. In 10 holtes van ingevette muffinvorm plakje bladerdeeg duwen, deeg goed tegen wand drukken en overtollig deeg langs bovenrand wegsnijden. Rest van deeg even doorkneden en op met bloem bestoven werkvlak uitrollen tot dunne lap. Hiermee resterende 2 holtes van muffinvorm bekleden. In kom mascarpone losroeren met eierdooier, custardpoeder en vanillesuiker. Mengsel in taartvormpjes scheppen. Abrikozen droogdeppen met keukenpapier en in elke muffinholte abrikoos met bolle kant naar boven leggen. In midden van oven taartjes in ca. 20 min. goudbruin en gaar bakken. In vorm 5 min. laten afkoelen. Taartjes voorzichtig uit vorm nemen en op taartrooster verder laten afkoelen.

Abrikozentaartjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozentaartjes
40 min-
Bekijk recept
Abrikozentaartjes
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozentaartje met custardsaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Abrikozentaartjes
40 min-
Bekijk recept
Abrikozentaartjes
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozentaartje met custardsaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept