Gehakt-aubergineschotel

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de vermicelli 3 min. in ruim water. Giet af en meng met ¼ van de olijfolie. Snijd de aubergine in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Snipper de uien.
  • 2 Verwarm de oven voor op 190 °C. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en fruit de ui 2 min. Voeg de aubergine en oregano toe en bak op hoog vuur 5 min. mee. Voeg het gehakt toe en bak in 4 min. gaar. Voeg de tomatenblokjes toe en laat de saus met de deksel op de pan 15 min. stoven. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.
  • 3 Meng de vermicelli door de saus en schep in de ovenschaal. Snijd de brie in plakken en verdeel over de gehakt-aubergineschotel. Bak 10 min. in de oven.

Gehakt-aubergineschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergineschotel met pomodori
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergineschotel met feta en tijm
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse aubergineschotel met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept