Pittige speklapspiesen

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week 4 satéstokjes minstens 30 min. in water. Steek de barbecue aan. Snijd de speklapjes in stukken. Rasp de citroen en pers de vrucht uit. Meng in een schaal 2 el citroensap met de knoflook, de sambal, de ketjap en het citroenrasp. Schep het vlees erdoor en marineer het afgedekt minstens 30 min. in de koelkast. Snijd de uien elk in 4 parten en snijd de parten dwars door. Rijg het vlees met daartussen stukken ui en de champignons. Bestrijk de spiesen met olie. Rooster ze op de barbecue in 12 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Lekker met rijst en broccoli.

Pittige speklapspiesen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige SpeklapSpiesen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept