Varkensvlees in honing-sinaasappelmarinade

4
20 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vlees van de karbonades in dikke repen. Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Meng het sap met de sinaasappelrasp, de knoflook, het paprikapoeder, de honing, 2 eetlepels olie en zout en (versgemalen zwarte) peper naar smaak. Schep dit om met de repen karbonade en laat minimaal 2 uur afgedekt in de koelkast marineren. Bestrijk het vlees rondom met olie en rooster het op de hete barbecue in 10 minuten rondom bruin, keer het regelmatig. Lekker met pittige mosterd.

Varkensvlees in honing-sinaasappelmarinade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsschnitzels in yoghurt-sinaasappelmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kalkoenfilet met sinaasappelmarinade
10 min Snack
Bekijk recept
Entrecote (Gegrilleerde) Met Sinaasappelmarinade
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept