Paddestoelenbouillon met tortelloni

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Helft van paddestoelen fijnhakken, rest in mooie plakjes snijden. In pan olie verhitten en gehakte paddestoelen met knoflook en driekwart van kruiden op hoog vuur in 4 min. bruinbakken. Sherry, bouillontabletten en 8 dl water toevoegen. Aan de kook brengen en 10 min. zachtjes laten koken. Intussen tortelloni gaarkoken volgens aanwijzing op verpakking. Schone doek vochtig maken en in zeef leggen. Bouillon boven andere pan zeven. Plakjes paddestoel, rest van kruiden en citroenschil toevoegen en geheel nog 3 min. zachtjes laten koken. Tortelloni in diepe borden leggen en bouillon erover schenken. Lekker met vergeraspte grana padano en grissini (Italiaanse soepstengels).

Paddestoelenbouillon met tortelloni is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziesoep met tortelloni
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietortelloni met tuinerwten en kruidenboter
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentesoep met tortelloni en kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortelloni met mascarponesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krachtige paddestoelenbouillon
1u5 min Voorgerecht
Bekijk recept
paddestoelenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenbouillon
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krachtige Paddestoelenbouillon
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept