Gehaktrol met pijnboompitten en kruidenpasta

8
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Meng in de keukenmachine de zongedroogde tomaten, de groene kruiden, de helft van de kaas en de helft van de pijnboompitten. Meng het gehakt met de beschuiten en een kwart van de kruidenpasta (uit de keukenmachine), breng op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor op 200 °C. Druk het gehakt uit op een stuk bakpapier tot een lap van circa 40 x 40 cm. Strijk de kruidenpasta erover, bestrooi met de rest van de pijnboompitten en de rest van de kaas. Rol het gehakt op tot een rol (dit doe je door het bakpapier eronder 'mee te draaien' en daarna te verwijderen). Plak de bovenkant dicht met een beetje olie en leg de rol op de naad in de ovenschaal. Bak de gehaktrol in 40 minuten gaar en goudbruin. Snijd de gehaktrol in plakken. Lekker met komkommer en aardappelen.

Gehaktrol met pijnboompitten en kruidenpasta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendang van Cisca
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig kippetje uit de oven
105 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis masala met roodbaarsfilet
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde kipfilet met olijven
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige banketstaaf stap-voor-stap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Gehaktrol
30-60 min -
Bekijk recept
Italiaanse Gehaktrol Met Groene Kruiden
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept