Visballetjes met dille-yoghurtdip

8
30 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In keukenmachine visfilet met sjalotten en bloem pureren. Zout en peper naar smaak toevoegen. Van vismengsel ca. 32 balletjes (zo groot als walnoot) draaien. In koekenpan met antiaanbaklaag olie verhitten, visballetjes in 5 min. rondom bruin en gaar bakken. Uit pan scheppen en op keukenpapier laten afkoelen. Eventueel tot gebruik in koelkast bewaren. In kom mayonaise, yoghurt, knoflook en dille door elkaar roeren. Dip op smaak brengen met zout en peper.
  • 2 Plakjes augurk gegolfd aan satéprikkers rijgen. Onderaan visballetje prikken. Spiesjes op schaal leggen. Visballetjes koel of op kamertemperatuur serveren, met dipsaus.

Visballetjes met dille-yoghurtdip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentespiesjes met yoghurtdip
10 min
Bekijk recept
Worteltjes met snelle yoghurtdip
5 min Snack
Bekijk recept
Flatbreads met yoghurtdip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde thaise visballetjes
40 min Snack
Bekijk recept
Kruidige visballetjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept