Gehaktspiesjes met bosbessencompote

6
35 min
Snack
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Satéstokjes weken in bak koud water. Intussen cervelaatworst in stukjes snijden. Peterselie fijnhakken. In kom gehakt, cervelaatworst, peterselie, snufje nootmuskaat, zout en peper goed door elkaar kneden. Van gehakt 60 balletjes vormen, aan elk satéstokje 5 gehaktballetjes steken. Sjalotjes pellen en fijnsnipperen. In pan olie verhitten. Sjalotjes al omscheppend in ca. 5 minuten glazig bakken. Jam erdoor roeren en op laag vuur verwarmen tot jam iets vloeibaar wordt. Piment en citroensap erdoor roeren. Compote op smaak brengen met zout en cayennepeper. Laten afkoelen.
  • 2 Spiesjes met gehaktballetjes op barbecue in ca. 7 minuten rondom bruin en gaar roosteren. Serveren met bosbessencompote.

Gehaktspiesjes met bosbessencompote is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Amandelgebak met mirabellen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Saus met bosbessen
Bijgerecht
Bekijk recept
Gehaktspiesjes Met Bosbessencompote
10-20 min -
Bekijk recept
Gehaktspiesjes Met Bosbessencompote
20-30 min -
Bekijk recept

Tonkatsu met sesamrijst en witlof van Steven Fontein
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Getoast brood met kruidige gehaktspiesen en yoghurtsaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktspiesjes Met Bosbessencompote
20-30 min -
Bekijk recept
Indiase Gehaktspiesjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept