Broodrolletjes met ansjovisboter en Hollandse garnalen

6
15 min
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm 25 g boter in een steelpan en laat de ansjovis daarin al roerend smelten. Schep de knoflook en de paprika erdoor en laat de paprika in 3-4 min. zachtjes gaar worden. Roer het ansjovismengsel met de peterselie en peper naar smaak door de rest van de boter. Snijd van 3 lange sneden brood de korsten af en bestrijk ze royaal met de ansjovisboter. Verdeel de rucola en de garnalen erover. Rol de sneden brood stevig op, begin aan een korte kant. Verpak de broodrollen strak in vershoudfolie en laat ze in de koelkast in 1 uur stevig worden. Snijd de broodrollen met een scherp mes in 6-8 mooie plakjes en leg op een schaal.

Broodrolletjes met ansjovisboter en Hollandse garnalen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sandwichrolletjes met citroenolijven
10 min
Bekijk recept
Broodrolletjes met ei en basilicum
15 min Snack
Bekijk recept
Broodrolletjes met gedroogde tomaat
75 min
Bekijk recept
Broodrolletjes
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept