1 Water aan de kook brengen met bouillonblokjes. Ui fruiten in 2 el olijfolie. Risotto toevoegen en roeren tot korrels glazig zijn. Lepel voor lepel bouillon erbij scheppen. Als risotto beetgaar is, geraspte kaas erdoor scheppen. Oven voorverwarmen tot 180 °C. Bakpapier op maat van springvorm knippen. Met 1 el olijfolie invetten. Risottomengsel in vorm gieten en in oven zetten. Tijmblaadjes met 7 el olijfolie, zout en peper naar smaak met staafmixer malen. Venkel wassen, buitenste blad verwijderen, schaven of fijnsnijden en samen met de spinazie in helft van tijmolie gaarbakken. Groenten uit pan scheppen, vocht afgieten en reepjes rundvlees in 1 min. bakken in 1 el tijmolie. Groenten weer toevoegen aan pan en in enkele min. bijna droogbakken. Risottotaart uit oven halen. In punten snijden en bij reepjes vlees met groenten geven. Druppel overgebleven tijmolie over gerecht sprenkelen.
Biefreepjes met risottotaart is een recept van Albert Heijn