Wortelkaasballetjes met rode peper

16
25 min
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel het brood in de keukenmachine. Voeg de peen julienne, rode peper en bosui toe en meng in 2-3 korte stoten. Doe in een kom en meng de kaas, 1/2 ei en de bloem erdoor. Breng op smaak met zout. Kneed tot een stevig, samenhangend mengsel. Voeg indien nodig meer bloem of ei toe.
  • 2 Vorm van het wortelmengsel 16 balletjes ter grootte van een walnoot. Rol de balletjes door het paneermeel. Verhit de frituurpan tot 175 °C en frituur de wortelballetjes in 2 porties in 3 min. gaar en goudbruin. Laat uitlekken op een dikke laag keukenpapier. Serveer op een schaal met de cocktailprikkers.

Wortelkaasballetjes met rode peper is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wortelkaasballetjes Met Rode Peper
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept