Wittekoolsalade met ansjovisdressing

4
20 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd elk broodje met een scherp broodmes in de lengte in dunne plakken van ongeveer 1/2 centimeter. Halveer de plakken nog eens in de lengte en bestrijk ze met de olie. Leg ze op een rooster en bak ze in 4-6 minuten goudbruin en knapperig. Verwijder de harde, witte kern uit de kool en snijd de bladeren in zo dun mogelijke reepjes. Meng de mayonaise, de knoflook, de ansjovisfilets, de peterselie en de azijn. Meng de dressing met de kool, het ei en peper en zout. Schaaf dunne flinters van de kaas. Bestrooi de salade ermee en serveer met het brood.

Wittekoolsalade met ansjovisdressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde paprikasalade met ansjovisdressing
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met ansjovisdressing
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese koolfrittata met ansjovisdressing
30 min-
Bekijk recept
Groene groentesalade met minimozzarella
30 min-
Bekijk recept

American cheeseburger
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duitse vleeswarenschotel met wittekoolsalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wittekoolsalade met sinaasappel en konijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wittekoolsalade
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept