IJsje van mango-banaan

6
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer de banaan met de kokosmelk en 1 el suiker in de blender of met de staafmixer. Schep in elk ijsvormpje een deel van het banaan-kokosmengsel. Snijd de mango in stukjes. Voeg de mango, het limoensap en de rest van de suiker toe aan het overgebleven banaan-kokosmengsel en pureer tot een gladde massa. Schep voorzichtig in de ijsvormpjes op het banaan-kokosmengsel. Zet in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.

IJsje van mango-banaan is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept

IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Avocado-mango-ijs met kokos en paranoten
Bekijk recept
Ananas met munt ijsjes
10 min + 5 uur wachten - Nagerecht
Bekijk recept
IJsje van cranberry, aardbeien en blauwe bessen
10 min Nagerecht
Bekijk recept