Meergranen boterham met pekelvlees & pickles

4
10 min
Snack
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd 8 sneetjes van het brood (rest wordt niet gebruikt) en bestrijk ze met de mosterd. Beleg 4 sneetjes met elk 2 plakjes pekelvlees. Bestrooi met peper naar smaak. Verdeel de augurkplakjes over het pekelvlees. Dek af met de rest van het brood. Steek er desgewenst een tapasprikker in.

Meergranen boterham met pekelvlees & pickles is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenskotelet met pickles en puree van groene kool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blini’s met zalm, saus met witbier
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pickles van radijs met gember en citroenkruid
Bijgerecht
Bekijk recept
Pita sabih met amba & zhug
2 uur-
Bekijk recept

Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kip met sinaasappel-mosterddressing
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept