Pittige uientaart

4
15 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Deeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Uien pellen en in halve ringen snijden. In braadpan olie verhitten. Uien ca. 4 minuten bakken. Ham en Currypasta toevoegen en even meebakken. Eieren loskloppen met slagroom en kaas. Taartvorm invetten en bekleden met deeg. Uimengsel erover verdelen. Eimengsel erover gieten. Taart in midden van oven in ca. 25 minuten gaar en goudbruin bakken. Lekker met salade van kropsla met yoghurtdressing.

Pittige uientaart is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode uien
Bekijk recept
Uientaart met ansjovis
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete uientaart met ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete uientaart met gele ui
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept