Spinazietaart

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de spinazie en deeg ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand
  • 4
  • 2 Vet de taartvorm in en bekleed met het deeg. Klop de eieren los met peper en zout. Bak in een koekenpan met anti-aanbaklaag het gehakt rul. Breng pittig op smaak met peper en zout. Roer het gehakt, de eieren en kaas door de spinazie. Vul de vorm met het spinaziemengsel.
  • 3 Bak de taart in het midden van oven in ca. 40 min. gaar en goudbruin. Neem de taart uit de oven en snijd in vieren.

Spinazietaart is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazietaart met pijnboompitten
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige ei-spinazietaart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart uit Romagna
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart met geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazietaart met pijnboompitten
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige ei-spinazietaart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart uit Romagna
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart met geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept