Pasta met asperge-champignonsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Asperges wassen en houtachtige uiteinde aan onderkant er afsnijden en rest in stukjes van ca. 3 cm snijden. Asperges in ca. 8 minuten beetgaar koken. Pasta, asperges, saus en hamreepjes mengen en goed verwarmen. Over vier borden verdelen en bestrooien met geraspte kaas. Lekker met groene salade.

Pasta met asperge-champignonsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept