Pasta-andijvieschotel

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand
  • 5 Walnoten grof hakken. Ham in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten en daarin andijvie ca. 3 minuten smoren. Pesto door andijvie roeren. Walnoten en ham door andijvie scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Ovenschaal invetten. In ovenschaal laag om laag pasta en andijvie scheppen. Eindigen met laag pasta. Kaas erover strooien. Schotel in ca. 15 minuten in midden van oven goudbruin bakken.

Pasta-andijvieschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-andijvieschotel van Ilona
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijvieschotel
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige andijvieschotel
0 min
Bekijk recept
Super Andijvieschotel Met Gehakt En Schimmelkaas
30-60 min -
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept