Kort-in-de-keuken spaghetti bolognese

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Bleekselderij schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten. Ui en bleekselderij ca. 3 minuten fruiten. Gehakt toevoegen en in ca. 5 minuten rul bakken. Op smaak brengen met zout, peper en worcestershiresaus. Champignons toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Tomatensaus toevoegen en ca. 3 minuten meewarmen. Spaghetti serveren met bolognesesaus.

Kort-in-de-keuken spaghetti bolognese is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza bolognese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle bolognese
45 min-
Bekijk recept

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min Gebak
Bekijk recept