Maccheroni met zalmsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maccheroni bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. In zeef zalm laten uitlekken. Vellen en graatjes verwijderen. Zalm in stukjes verdelen. In braadpan boter verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Champignons toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Zalm, doperwtjes en roomkaas toevoegen en aan de kook brengen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Saus ca. 5 minuten zachtjes laten doorkoken. Serveren met maccheroni.

Maccheroni met zalmsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met zalmroomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met zalmsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met courgette-zalmsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmlasagne
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tofu-macaronischotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pipe rigate met kip, geitenkaas en asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse artisjoksalade
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met groene kool en kernhem
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept