1 Venkel schoonmaken en halveren. Wat venkelgroen apart houden. Venkel in flinterdunne partjes snijden en bestrijken met 2 eetlepels olie. Grillpan verhitten en venkel in ca. 5 minuten beetgaar roosteren; halverwege keren. Kipfilet in blokjes snijden. Kaas in flinters schaven. Tortelloni in ruim water beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. In vergiet laten uitlekken en afkoelen. Sinaasappels dik schillen tot op het vruchtvlees. Boven kom met scherp mes partjes sinaasappel tussen vliezen uitsnijden; sap opvangen in kom. Mosterd, likeur, azijn rest van olie door sinaasappelsap roeren. Dressing op smaak brengen met zout en peper.
2 In ruime kom dressing, kipblokjes, venkel- en sinaasappelpartjes door tortelloni scheppen. Tuinkers en venkelgroen boven salade fijn knippen. Lekker met een schaaltje gemengde olijven.
Pastasalade met kip en venkel is een recept van Albert Heijn