Pastasalade met kip en venkel

2
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Venkel schoonmaken en halveren. Wat venkelgroen apart houden. Venkel in flinterdunne partjes snijden en bestrijken met 2 eetlepels olie. Grillpan verhitten en venkel in ca. 5 minuten beetgaar roosteren; halverwege keren. Kipfilet in blokjes snijden. Kaas in flinters schaven. Tortelloni in ruim water beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. In vergiet laten uitlekken en afkoelen. Sinaasappels dik schillen tot op het vruchtvlees. Boven kom met scherp mes partjes sinaasappel tussen vliezen uitsnijden; sap opvangen in kom. Mosterd, likeur, azijn rest van olie door sinaasappelsap roeren. Dressing op smaak brengen met zout en peper.
  • 2 In ruime kom dressing, kipblokjes, venkel- en sinaasappelpartjes door tortelloni scheppen. Tuinkers en venkelgroen boven salade fijn knippen. Lekker met een schaaltje gemengde olijven.

Pastasalade met kip en venkel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept