Witte-bonensalade met mosselen en tonijnsaus

4
20 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en in dunne ringen snijden. Knoflook pellen en fijnsnipperen. Mosselen goed wassen. Mosselen die na een flinke tik op het aanrecht niet dichtgaan en kapotte mosselen verwijderen. In wok 2 eetlepels olie verhitten en mosselen met knoflook in ca. 7 minuten al omscheppend gaar laten worden. Intussen in vergiet bonen goed laten uitlekken. Rucola en bonen over vier borden verdelen. Mosselen afgieten. Saus bij mosselen schenken en al omscheppend verwarmen. Citroen in partjes snijden. Aan saus rest van olie toevoegen en mosselen met saus over bonen verdelen. Garneren met uienringen en citroen. Serveren met grof volkorenbrood.

Witte-bonensalade met mosselen en tonijnsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti tonijnsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept