Alle geiten op een stokje

25
30 min
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Om te beginnen snij je de korstjes van de kaas. Snij dan blokjes van 2 bij 2 cm. Pak drie diepe borden. Bord één: breek de eieren erboven en klop ze los met een vork. Bord twéé: hier doe je de bloem in. Bord drie is voor het paneermeel.
  • 2 Met de borden op een rij ga je verder aan de slag. Eérst haal je de blokjes kaas door het ei, dan rol je ze door de bloem. Nóg een keer door het ei en daarna door het paneermeel. De kaas is klaar om gefrituurd te worden!
  • 3 Even een sausje maken... In een kommetje meng je mosterd, mayonaise en melk door elkaar.
  • 4 Frituren! Vraag de hulp van iemand die de frituurpan bedient. Verhit de olie in de frituurpan tot 180 ºC. Bak steeds 1/3 deel van de kaasblokjes in 2 à 3 minuten lichtbruin en laat ze uitlekken op een stukje keukenpapier. Alle kaasblokjes krijgen een prikkertje. Zo kun je ze lekker in de mosterdsaus dippen.

Alle geiten op een stokje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Îles flottantes
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade meli melo
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept